Slavimo još jednu uspješnu digitalizaciju dostave - ovaj put za AWT Hrvatska. Ovim putem želimo iskazati zahvalnost i uzbuđenje što su izabrali Artronic i naša SkyTrack rješenja kao svoj alat za borbu protiv kompleksnosti logističkih procesa. Sigurni smo da će nakon ove implementacije njihovo poslovanje prijeći na višu razinu te da će promjena u produktivnosti zaposlenika donijeti dugoročne uštede i benefite za kompaniju. 

Što je digitalizacija dostave?
Digitalizacija dostave je trenutno jedan od najprestižnijih, a time i najtraženijih rješenja u svijetu logistike. Velike kompanije žele imati bolju kontrolu nad svojim logističkim procesima kako bi osigurali da su oni ispravno odrađeni te da je efikasnost svakog procesa na najvišoj mogućoj razini.
 
Ovo su samo neki od brojnih benefita ovog rješenja:
 
✔Opsežna dokumentacija tokom dostave je sada stvar prošlosti; Artronic rješenja omogućila su da je sva dokumentacija lako dostupna putem tableta.
 
✔Digitalizacija dostave unaprijeđuje poslovne procese te samu kvalitetu dostave.
 
✔Putem Track&Trace sistema dobiva se real-time informacije za prodajnu silu te potpunu vidljivost procesa koja je dostupna i kupcu i dostavljaču.
 
✔Podatci na tabletu su 100% ažurirani i sinkronizirani sa skladišnim sustavom.
 
✔Transparentnost procesa dostave (gdje je kamion, koju robu ima, što je dostavljeno, itd.) i praćenje voznog parka.
 
✔Digitalni dokumenti na dostavi se pretvaraju u vrijednosni papir koji se kasnije pohranjuje u digitalnu arhivu