Digitalizacija
dostave / otpreme

Prilagodljivi sistem za digitalizaciju logističkih procesa omogućuje kvalitetnije upravljanje robom, putnim i otpremnim dokumentima, likvidaturom, praćenjem vozila i narudžbi.
Saznaj više

Praćenje vozila
i statusa flote

SkyTrack sistem za praćenje osigurava precizan nadzor lokacije vozila, očitavanje digitalnog tahografa i potrošnje goriva uz mogućnost ručnog i automatskog izveštavanja.
Saznaj više

Upravljanje
voznim parkom

SkyTrack sistem sadrži napredne alate koji podsećaju na nadolazeće obaveze te omogućuje optimalno planiranje i kvalitetno upravljanje voznim parkom.
Saznaj više

Planiranje i
optimizacija ruta

SkyTrack sistem koristi „machine-learning“ kroz prilagođene napredne algoritme s ciljem optimizacije ruta i smanjenja broja vozila.
Saznaj više

Analiza troška
i isplativosti

Troškovi poslovanja iskazani kroz precizne izveštaje isplativosti i analize ključnih pokazatelja poslovanja za svako dostavno mesto.
Saznaj više

Artronic

Kao kompanija koja više od 30 godina uspešno posluje na domaćem, regionalnom i gloablnom tržištu, svojim klijentima nudimo kvalitetna inovativna rešenja za olakšavanje poslovnih procesa u svetu logistike. Svesni smo da je upravljanje voznim parkom i poslovanjem zahtevno i upravo zato naš tim inženjera svaki dan razvija i nadograđuje SkyTrack sisteme. Odabirom SkyTrack sistema kompanije poboljšavaju funkcionalnosti voznog parka, smanjuju troškove, povećavaju produktivnost, štede vreme i resurse, pridonose zaštiti  okoliša i imaju mogućnost transparentnog poslovanja. Na raspolaganju stoje inovativna modularna rešenja među kojima klijenti biraju ona za koja smatraju da su potrebna njihovom poslovanju, a najistaknutija i najtraženija SkyTrack rješenja su Digitalna logistika i ECO Driving. Zadovoljstvo naših novih i dugogodišnjih korisnika dokazuje da korišćenje SkyTrack sistema pomaže kompanijama u postizanju boljih poslovnih rezultata i efikasnom upravljanju voznim parkom.

Uvek težimo inovativnosti i individualnom pristupu, što potvrđuje činjenica da svoje proizvode prilagođavamo i nadograđujemo prema Vašim željama i potrebama. Individualnim pristupom i prilagođavanjem sopstvenih softverskih i hardverskih rešenja korisnicima se osigurava maksimalna iskorišćenost i automatizacija sistema. Za sve upite i informacije naši zaposlenici stoje na raspolaganju i odgovoriće u najkraćem mogućem roku.

Naši klijenti

Naši klijenti su srednje i velike kompanije iz različitih industrija koje su izrazile potrebu za optimizacijom svojih procesa. Pomažemo im tako što razvijamo sisteme i/ili uređaje koji im omogućuju jednostavnije praćenje procesa, lakši protok podataka, monitoring procesa kao celine, brže uočavanje potencijalnih grešaka te smanjenje nepotrebnih troškova.

01_atlantic-v1.png
02_tisak-v1.png
03_jamnica-v1.png
04_orbico-v1.png
05_konzum-v1.png
06_nnelt-v1.png
07_cios-v1.png
08_mercator-v1.png
09_mercata-vt-v1.png
10_dts-v1.png
12_overseas-v1.png
13_dolex-transporti-v1.png
14_zito-grupa-v1.png
15_digitalni-tahograf-v1.png
16_silbo-logistics.png
17_awt-international.png
18_la-fantanaa.png
19_centrosinergija.png
20_podravka.png

Artronic
u brojkama

  • Više od 30 Godina
    poslovanja
  • Više od 100 Servera
  • Više od 30000 Instalacija
Artronic loading