images/o-nama/SkyTrack_logo.png

SkyTrack

SkyTrack sustav je glavni proizvod tvrtke koji čini skup povezanih hardverskih i softverskih rješenja namijenjenih za punu integraciju u operativne mobilne procese srednjih i velikih kompanija, a cjeline koje obuhvaća su logistika, vozni park, praćenje i prodaja. Razvoj sustava započeo je 2001. godine te se od tada neprestano unaprjeđuje i nadograđuje, a sedam godina kasnije proširuje s potpunom analizom i optimizacijom logističkih procesa. Godine 2011. SkyTrack, brend tvrtke, ulazi u field force menadžment s optimizacijskim i analitičkim tehnikama. SkyTrack sustav kao rješenje za optimizaciju i logističkih procesa i kvalitetno transparentno poslovanje koriste najveće tvrtke u regiji, a sve do danas, zahvaljujući našim korisnicima brojimo više desetaka tisuća instalacija. Instalacijom sustava korisnicima je pokriven širok spektar poslovnih procesa dok su boljim nadzorom i kontrolom eliminirani potencijalni problemi i propusti. 

Misija

Biti vodeća tvrtka za projektiranje i ugradnju uređaja industrijske i biomedicinske elektronike u regiji, sa kvalitetom Artronic proizvoda i usluge koju stvaraju svi zaposlenici i koja je prepoznatljiva korisnicima.

Vizija 

Projektirati i ugrađivati uređaje industrijske i biomedicinske elektronike čija će primjenjivost i kvaliteta biti brand Artronica d.o.o.

Artronic
u brojkama

  • Više od 30 Godina
    poslovanja
  • Više od 100 Servera
  • Više od 30000 Instalacija

„In-house“ proizvodnja software-a i hardware-a

Personalizirani pristup korisnicima