Digitalizacija
dostave / otpreme

Prilagodljivi sustav za digitalizaciju logističkih procesa omogućava kvalitetnije upravljanje robom, putnim i otpremnim dokumentima, likvidaturom, praćenjem vozila i narudžbi.
Saznaj više

Praćenje vozila
i statusa flote

SkyTrack sustav za praćenje osigurava precizan nadzor lokacije vozila, očitavanje digitalnog tahografa i potrošnje goriva uz mogućnost ručnog i automatskog izvještavanja.
Saznaj više

Upravljanje
voznim parkom

SkyTrack sustav sadrži napredne alate koji podsjećaju na nadolazeće obaveze te omogućava optimalno planiranje i kvalitetno upravljanje voznim parkom.
Saznaj više

Planiranje i
optimizacija ruta

SkyTrack sustav koristi „machine-learning“ kroz prilagođene napredne algoritme s ciljem optimiziranja ruta i smanjenja broja vozila.
Saznaj više

Analiza troška
i isplativosti

Troškovi poslovanja iskazani kroz precizne izvještaje isplativosti i analize ključnih pokazatelja poslovanja za svako dostavno mjesto.
Saznaj više

Artronic

Artronic d.o.o je hrvatska IT kompanija osnovana 1990. godine. Za svoje klijente, koji su srednje i velike kompanije, razvijamo napredne SkyTrack sustave i uređaje koji se integriraju u poslovne procese gdje je potrebna specijalizacija izvan „mass-market“ rješenja.

Naši klijenti

Naši klijenti su srednje i velike kompanije iz različitih industrija koje su izrazile potrebu za optimizacijom svojih procesa. Pomažemo im tako da razvijemo sustave i/ili uređaje koji im omogućavaju jednostavnije praćenje procesa, lakši protok podataka, monitoring procesa kao cjeline, brže uočavanje potencijalnih greški te smanjenje nepotrebnih troškova.

01_atlantic-v1.png
02_tisak-v1.png
03_jamnica-v1.png
04_orbico-v1.png
05_konzum-v1.png
06_nnelt-v1.png
07_cios-v1.png
08_mercator-v1.png
09_mercata-vt-v1.png
10_dts-v1.png
11_metro-v1.png
12_overseas-v1.png
13_dolex-transporti-v1.png
14_zito-grupa-v1.png
15_digitalni-tahograf-v1.png
16_silbo-logistics.png
17_awt-international.png
18_la-fantanaa.png

Artronic
u brojkama

  • Više od 30 Godina
    poslovanja
  • Više od 100 Servera
  • Više od 30000 Instalacija
Artronic loading