KASPERSKY
Anti-Virus
Više
KASPERSKY
Internet
Security *MD*

Više
Kaspersky
Platinum Partner
Preuzimanje
Nadogradnja
Podrška
 
 

Poduzeće Artronic osnovano je 1990. godine s ciljem razvoja, proizvodnje i implemenacije rješenja na podrućju informatike, industrijske i biomedicinske elektronike.
Danas tvrtka zapošljava 8 visokoobrazovanih stručnjaka i značajan broj vanjskih suradnika.
U dugogodišnjem radu tvrtka je razvila više proizvoda i izvela više projekata od kojih su naistaknutiji:

  • Kompletan projekt i izvedba razvoda i organizacije računalne mreže za Energetski institut Hrvoje Požar, Ekonerg i Vijeće za regulaciju energetske djelatnosti (sada HERA).
  • Projekt i izvedba sustava praćenja proizvodnog procesa i sljedivosti (HACCP) u tvornici Gavrilović uz razvoj specijalnih senzora za mjerenje temperature, vlage, protoka i potrošnje struje, te projekt informatizacije i povezivanja centrale, poslovnica i maloprodajnih trgovina.
  • Daljinsko upravljanje dizalicama i regulacija rasvjete u proizvodnim halama izvedeno za Končar Energetske Transformatore.
  • Uređaji za daljinski nadzor i akviziciju podataka; kao primjer mjerenje razina oborinskih voda za Hrvatske ceste i nadzor pitke vode u rezervoarima Gradin Karlovac.
  • Uređaji za automatsko upravljanje javnom rasvjetom izvedeno za više desetaka tunela, petlji, podvožnjaka i za javnu rasvjetu u gradovima (izvedba za tvrtke IPZ-Spelprojekt, Dalekovod, Elrem).
  • Upravljanje rasvjetom izvedeno za Hotel Sheraton, Markovu crkvu, stadion NK Varteks, itd.
  • Razvoj i proizvodnja stomatoloških uređaja (Endometar, Iontodent) s više od tisuću korisnika.
  • Razvoj i proizvodnja više modela matičnih satova s radio i satelitskim podešavanjem točnog vremena namijenjenih za javne satove, kolodvore, crkve, radio postaje, škole i slično. Veći korisnici su urarska radionica Lebarović (svi javni satovi u Zagrebu), autobusni i željeznički kolodvor u Zagrebu, Dubrovački aerodrom, Hrvatski Katolički radio, itd.
  • Razvoj i proizvodnja više modela elektronike za upravljanje tračnim pilama s instalacijom u više stotina pilana.

Poduzeće Artronic ima razvijenu višegodišnju usku suradnju s Fakultetom elektortehnike i računarstva, zavodom za elektroničke sustave i obradbu informacija (FER-ZESOI), Tehnološko-ekonomskim biroom (TEB) i Industrijskim projektnim zavodom (IPZ).

 

 Poduzeće Artronic d.o.o. posjeduje ISO 9001 certifikat.
O proizvođaču

 
© Artronic d.o.o. 1990-2016