KASPERSKY
Anti-Virus
Više
KASPERSKY
Internet
Security *MD*

Više
Kaspersky
Platinum Partner
Preuzimanje
Nadogradnja
Podrška
 
 
Akcija +1 gratis

16.07.2018.

Do kraja rujna ove godine, za odabrane kućne proizvode, nudimo jednu besplatnu licencu. Proizvodi uključeni u akciju:

  • Kapersky Anti-Virus
  • Kaspersky Internet Security MD
  • Kaspersky Total Security MD

Pokrivene su količine od 2 do 5 računala/uređaja (npr. licencu koja pokriva 5 računala nudimo po cijeni licence koja pokriva 4 računala).

GDPR

25.05.2018.

Za preuzimanje GDPR sukladnih verzija kućnih proizvoda na stranicama za preuzimanje je potrebno odabrati regiju "The European Union".

https://www.kaspersky.com/downloads

Akcija 15%

01.01.2018. Promotivni period istekao

Od 01.06.2017. nudimo 15% popusta za produljenje licenci na dvije godine za korisnike kućnih proizvoda:

Kapersky Anti-Virus

Kaspersky Internet Security MD

Kaspersky Total Security MD

Nove verzije (2017)

01.01.2017. Promotivni period istekao

15.09.2016. Od danas službeno u prodaju dolaze nove verzije Kaspersky proizvoda za kućne (i male poslovne) korisnike. Iako u imenu proizvoda više nema verzije, radi se o 2017 verzijama. U promotivnom periodu, novi i postojeći korisnici, dobivaju dodatna 3 mjeseca trajanja za jednogodišnje licence (15 umjesto 12 mjeseci) za licence KAV/KIS/KTS 1-5 pc/uređaja.

Zadnje verzije proizvoda mogu se preuzeti na

https://www.kaspersky.com/downloads

Windows 10

Nova verzija Windows operativnog sustava dolazi. Ukoliko koristite Kaspersky proizvode koji spadaju u kategoriju kućnih ili malih poslovnih korisnika (Kaspersky Anti-Virus, Kaspersky Internet Security, Kaspersky Total Security, Kaspersky Small Office Security) preporučamo da preuzmete zadnje inačice koje su sukladne s novim sustavom.

http://www.kaspersky.com/product-updates

Za poslovne korisnike je nadogradnja proizvoda u testiranju. Izlazak službene verzije se očekuje prije 12. mjeseca 2015. Ukoliko se odlučite na korištenje Windows 10 ranije do izlaska službene podrške možete koristiti beta verziju proizvoda (podrška samo na forumu)

http://forum.kaspersky.com/index.php?showforum=20

2015 verzija kućnih proizvoda

Krenula je isporuka aktivacijskih kodova za Kaspersky Anti-Virus i Internet Security verzije 2015. Svi postojeći korisnici mogu preuzeti najnovije verzije kao i dosad s

http://www.kaspersky.com/product-updates

Kaspersky Lab - 2013 Product of the Year nagrada

Kaspersky Lab je primio najvišu nagradu 2013 Product of the Year (proizvod godine) za najbolje rezultate u svim testovima koje je provodio AV_Comparatives!

http://www.av-comparatives.org/wp-content/uploads/2014/01/avc_sum_201312_en.pdf

Novi proizvodi za kućne i male korisnike

Kaspersky Internet Security multi-device 2014, Kaspersky Anti-Virus 2014 i Kaspersky Internet Security for Android su stigli! Isprobajte ih i besplatno nadogradite još danas!

Nove instalacije možete kao i dosad preuzeti s

http://www.kaspersky.com/productupdates

Kompleksno i skupo IT održavanje? Pročitajte naš zadnji dokument na tu temu

Poštovani korisnici,

Obzirom da korporativni IT postaje znatno složeniji, kako povećati efikasnost IT upravljanja... a istovremeno povećati sigurnost?

Whitepaper (ili Bijela knjiga po hrvatski) Cutting Complexity – Simplifying Security objašnjava kako zadnja rješenja za IT nadzor sustava mogu pojednostaviti i automatizirati širok raspon uobičajenih IT zadataka upravljanja, kako bi se:

  • Smanjilo opterećenje IT osoblja
  • Kontrolirali i smanjili operativni troškovi
  • Uklonili mnogi uobičajeni izvori grešaka IT upravljanja
  • Osigurala stroža sigurnost sustava i podataka

Više na

http://www.kaspersky.com/business-security/improve-corporate-it-security-whitepaper

 

Novi poslovni proizvodi iz Kaspersky Lab-a kao odgovor na zahtjeve Vidljivosti, Kontrole i Zaštite poslovnih korisnika

Kaspersky Lab je 30.01.2013. predstavio novu generaciju proizvoda za poslovne korisnike koji su razvijeni kako bi pomogli da se riješe sve veći zahtjevi koji se nalaze pred upravljanjem sigurne i efikasne mreže. Kaspersky Endpoint Security for Business, nova vodeća platforma za poslovne korisnike koju kompanija nudi, je razvijena kako bi pružila najbolju zaštitu u industriji od naprednih zloćudnih programa i cyber kriminala, i također kako bi se borila protiv drugog uobičajenog neprijatelja IT sigurnosti - složenosti. Kaspersky Endpoint Security for Business je prva istinsta sigurnosna platforma koja je razvijena od temelja, koja nudi poslovnim korisnicima kritičnu kombinaciju dubinske zaštite, efikasnosti i djelotvorne upravljivosti.

 

Više na www.kaspersky.com/business-security

 

 

O proizvođaču

 
© Artronic d.o.o. 1990-2016